Welcome back, Brittany!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
X-Rays & Photos Quiz
Quiz Responses for:
Sidney Hartman
Quiz Taken On:
April 29, 2024
Quiz Score:
8/10
Question 1:
Correct
Incorrect

Question: ​TRUE / FALSE: It is very important that when taking bitewings (vertical or horizontal) you have open contacts


Employee Answer: True
Correct Answer: True
Question 2:
Correct
Incorrect

Question: What happens if you have overlapping teeth on the bitewings you take?


Employee Answer: Doctor cannot use to diagnose
Correct Answer: Doctor cannot use to diagnose
Question 3:
Correct
Incorrect

Question: When taking PAs, you need to get the _______ of the tooth for it to be a proper x-ray?


Employee Answer: entire tooth root(s)
Correct Answer: entire tooth root(s)
Question 4:
Correct
Incorrect

Question: What does a panoramic x-ray show?


Employee Answer: Generalized overview of the patient's mouth
Correct Answer: Generalized overview of the patient's mouth
Question 5:
Correct
Incorrect

Question: When taking intraoral photos, in what order should these photos be taken?


Employee Answer: Upper Right, Upper Left, Lower Left, Lower Right, Right Bite, Left Bite, Front teeth
Correct Answer: Upper Right, Upper Left, Lower Left, Lower Right, Right Bite, Left Bite, Front teeth
Question 6:
Correct
Incorrect

Question: Why are photos important as part of the patients records?


Employee Answer: So doctor can show the patient areas of concern so patient understand treatment recommended.
Correct Answer: So doctor can show the patient areas of concern so patient understand treatment recommended.
Question 7:
Correct
Incorrect

Question: TRUE / FALSE: When taking x-rays, you want the patient to bite down all the way.


Employee Answer: True
Correct Answer: True
Question 8:
Correct
Incorrect

Question: If your x-ray looks distorted, has a cone cut or has no open contacts, what should you do?


Employee Answer: Retake x-ray
Correct Answer: Retake x-ray
Question 9:
Correct
Incorrect

Question: When taking photos, what can you do to help you get a clear pictures?


Employee Answer: Have patient hold their breath while taking the photos
Correct Answer: Tell patient to swallow and then blow air on the teeth
Question 10:
Correct
Incorrect

Question: Here at Swish, we want you to use the positioning arm/rin system for x-rays because_____________. because our x-ray system will only work with the arm/rin
Correct Answer: because you get accurate x-rays without the need of retakes

Question 11:
Correct
Incorrect
Question 12:
Correct
Incorrect
Question 13:
Correct
Incorrect
Privileged & Confidential. The information contained in Pulse and all training materials is confidential, privileged and only for the information of the intended recipient and may not be used, published or redistributed without the prior written consent of Swish Clinical PLLC