Welcome back, Brittany!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
iTero Scanner Quiz
Quiz Responses for:
Sidney Hartman
Quiz Taken On:
April 29, 2024
Quiz Score:
9/13
Question 1:
Correct
Incorrect

Question: What do we call an iTero scan?


Employee Answer: 3D Oral Health Scan
Correct Answer: 3D Oral Health Scan
Question 2:
Correct
Incorrect

Question: When scanning a new or recare patient, what case type should the iTero be set up to scan?


Employee Answer: Invisalign + iRecord
Correct Answer: Invisalign + iRecord
Question 3:
Correct
Incorrect

Question: If you are scanning patient for anything being sent to a lab, what case type should the iTero be set up to scan?


Employee Answer: Invisalign + iRecord
Correct Answer: Restorative
Question 4:
Correct
Incorrect

Question: TRUE / FALSE: When typing in the patient's information into the iTero, the patient ID from Open Dental is not needed


Employee Answer: False
Correct Answer: False
Question 5:
Correct
Incorrect

Question: While scanning a patient, what should you do to get a clear and fast scan?


Employee Answer: Have the patient keep their tongue still
Correct Answer: Have patient swallow and dry the teeth as much as possible
Question 6:
Correct
Incorrect

Question: Once scan is complete and you are ready to start your scan review, which scan view will you start with?


Employee Answer: Model View
Correct Answer: Live View
Question 7:
Correct
Incorrect

Question: During the live view portion of the scan review, what tool on the iTero will you use to discuss gum recession, old restorations, stains, possible cavities or areas of concern?


Employee Answer: Magnifying Glass (Niri)
Correct Answer: Magnifying Glass (Niri)
Question 8:
Correct
Incorrect

Question: In the model view portion of the scan review, what's one thing you will go over?


Employee Answer: Crowding/Spacing
Correct Answer: Crowding/Spacing
Question 9:
Correct
Incorrect

Question: What does the Heat Map (Bite Map) show?


Employee Answer: Location of heavy contact
Correct Answer: Location of heavy contact
Question 10:
Correct
Incorrect

Question: While using the heat/bite map during the scan review, what 3 colors should we not see on the anterior teeth?


Employee Answer: Yellow, Orange, Red
Correct Answer: Yellow, Orange, Red
Question 11:
Correct
Incorrect

Question: What is the best protocol used to do a proper scan review?


Employee Answer: Problem, Consequence, Solution
Correct Answer: Problem, Consequence, Solution
Question 12:
Correct
Incorrect

Question: At Swish, Invisalign treatment is referred to as ________________. Clear Tray Treatmet
Correct Answer: Clear Aligner Therapy

Question 13:
Correct
Incorrect

Question: During the scan review, if the patient is interested in correcting their malocclusion with Invisalign, what tool can you use to go into more detail?


Employee Answer: Outcome Simulator
Correct Answer: Outcome Simulator
Privileged & Confidential. The information contained in Pulse and all training materials is confidential, privileged and only for the information of the intended recipient and may not be used, published or redistributed without the prior written consent of Swish Clinical PLLC