Welcome back, Brittany!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open Dental Quiz
Quiz Responses for:
Natalie Aguilar
Quiz Taken On:
August 11, 2023
Quiz Score:
7/8
Question 1:
Correct
Incorrect

Question: When charting, what do you need completed before doctor comes in to do exam?


Employee Answer: Chart existing work patient got done somewhere else.
Correct Answer: Chart existing work patient got done somewhere else.
Question 2:
Correct
Incorrect

Question: Any treatment the Doctor is recommending, will come up in what color when charting?


Employee Answer: Red
Correct Answer: Red
Question 3:
Correct
Incorrect

Question: TRUE / FALSE: You can always use the Procedure List option while charting to look up codes that don't have a quick button


Employee Answer: True
Correct Answer: True
Question 4:
Correct
Incorrect

Question: How many perio charts per patient should we at least have for each year?


Employee Answer: 1
Correct Answer: 1
Question 5:
Correct
Incorrect

Question: How do you know you have the correct patient selected when scheduling?


Employee Answer: Patient's name & ID # will show up at the top left.
Correct Answer: Patient's name & ID # will show up at the top left.
Question 6:
Correct
Incorrect

Question: For a new patient, what all is required in your commlog note?


Employee Answer: All of the above
Correct Answer: All of the above
Question 7:
Correct
Incorrect

Question: TRUE / FALSE: It is very important to copy and paste your commlog note to the patient's slack thread.


Employee Answer: False
Correct Answer: True
Question 8:
Correct
Incorrect

Question: Out of the below, which should be included in your treatment commlog note?


Employee Answer: Blood Pressure / Pulse
Correct Answer: Blood Pressure / Pulse
Question 9:
Correct
Incorrect
Question 10:
Correct
Incorrect
Question 11:
Correct
Incorrect
Question 12:
Correct
Incorrect
Question 13:
Correct
Incorrect
Privileged & Confidential. The information contained in Pulse and all training materials is confidential, privileged and only for the information of the intended recipient and may not be used, published or redistributed without the prior written consent of Swish Clinical PLLC