Welcome back, Brittany!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Invisalign Quiz
Quiz Responses for:
Natalie Aguilar
Quiz Taken On:
August 9, 2023
Quiz Score:
7/8
Question 1:
Correct
Incorrect

Question: TRUE / FALSE: A patient's first Invisalign appointment is usually the longest because we have to go over their clin-check, treatment length, where the attachments will be placed and how-to wear the trays.


Employee Answer: True
Correct Answer: True
Question 2:
Correct
Incorrect

Question: When placing attachments, what is the best way to get them to stick?


Employee Answer: Keep teeth very dry and isolated
Correct Answer: Keep teeth very dry and isolated
Question 3:
Correct
Incorrect

Question: What shade flowable do we use for the attachments?


Employee Answer: Universal
Correct Answer: Universal
Question 4:
Correct
Incorrect

Question: Interproximal Reduction (IPR) is done by who?


Employee Answer: Doctor
Correct Answer: Doctor
Question 5:
Correct
Incorrect

Question: When describing interproximal reduction to the patient, we call it what?


Employee Answer: Polishing in between the teeth
Correct Answer: Polishing in between the teeth
Question 6:
Correct
Incorrect

Question: During an aligner change, what do you use to check a patient's bite?


Employee Answer: Articulating Paper
Correct Answer: Shimstock
Question 7:
Correct
Incorrect

Question: When an Invisalign patient comes in for an Evaluation appointment, what should you do before bringing doctor in?


Employee Answer: Ask patient how they feel about their teeth and take a new iTero scan
Correct Answer: Ask patient how they feel about their teeth and take a new iTero scan
Question 8:
Correct
Incorrect

Question: During a refinement delivery, you will need to check what?


Employee Answer: If attachments wil need to be removed or added
Correct Answer: If attachments wil need to be removed or added
Question 9:
Correct
Incorrect
Question 10:
Correct
Incorrect
Question 11:
Correct
Incorrect
Question 12:
Correct
Incorrect
Question 13:
Correct
Incorrect
Privileged & Confidential. The information contained in Pulse and all training materials is confidential, privileged and only for the information of the intended recipient and may not be used, published or redistributed without the prior written consent of Swish Clinical PLLC