Welcome back, Brittany!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
April Updates & Reminders Quiz
Quiz Responses for:
Kaylee Bezdany
Quiz Taken On:
May 7, 2024
Quiz Score:
15/9
Question 1:
Correct
Incorrect

Question: What is the NEW price for an adult membership with SSM?


Employee Answer: $289
Correct Answer: $289
Question 2:
Correct
Incorrect

Question: What is the NEW price for a dependent to sign up for SSM?


Employee Answer: $259
Correct Answer: $259
Question 3:
Correct
Incorrect

Question: All procedure codes are at least 20% off


Employee Answer: False - the most common procedures are at least 20%, but there are some infrequent codes that have a lower discount
Correct Answer: False - the most common procedures are at least 20%, but there are some infrequent codes that have a lower discount
Question 4:
Correct
Incorrect

Question: Which fee schedules have been updated so far in 2024?


Employee Answer: SSM, Delta Dental, UCR
Correct Answer: Delta Dental, SSM, UCR
Question 5:
Correct
Incorrect

Question: Which fee schedules will be updating soon?


Employee Answer: Careington, Connection, Aetna
Correct Answer: Connection, Careington, Aetna
Question 6:
Correct
Incorrect

Question: Which Delta Dental fee schedules do we accept?


Employee Answer: PPO, Premier
Correct Answer: PPO, Premier
Question 7:
Correct
Incorrect

Question: Which financing options do we allow?


Employee Answer: All accepted, only Cherry and HFD promoted in studios
Correct Answer: All accepted, only Cherry and HFD promoted in studios
Question 8:
Correct
Incorrect

Question: Which company/companies offer a pre-qualifying option Cherry
Correct Answer: Cherry

Question 9:
Correct
Incorrect

Question: Fee schedules have already been updated for existing treatment plans.


Employee Answer: False - I need to manually update new treatment plans to ensure the new rates are applied
Correct Answer: False - I need to manually update new treatment plans to ensure the new rates are applied
Question 10:
Correct
Incorrect

Question: What do I need to do after I take this quiz?


Employee Answer: All of the above!
Correct Answer: All of the above!
Question 11:
Correct
Incorrect
Question 12:
Correct
Incorrect
Question 13:
Correct
Incorrect
Privileged & Confidential. The information contained in Pulse and all training materials is confidential, privileged and only for the information of the intended recipient and may not be used, published or redistributed without the prior written consent of Swish Clinical PLLC