Welcome back, Brittany!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Procedures Test
Quiz Responses for:
Brittney Wade
Quiz Taken On:
April 19, 2023
Quiz Score:
10/10
Question 1:
Correct
Incorrect

Question: Which column do the "New Patient" appointments go?


Employee Answer: NEW PATIENT
Correct Answer: NEW PATIENT
Question 2:
Correct
Incorrect

Question: How long are adult recare patients scheduled for?


Employee Answer: 1 hour
Correct Answer: 1 hour
Question 3:
Correct
Incorrect

Question: We have some Swish offices that offer traditional braces, as well as Invisalign.


Employee Answer: False
Correct Answer: False
Question 4:
Correct
Incorrect

Question: Who should call a patient when they are already 5 minutes late to their appointment?


Employee Answer: Patient Coordinator
Correct Answer: Patient Coordinator
Question 5:
Correct
Incorrect

Question: If a patient needs a deep cleaning (SRP), we should still be able to clean the entire mouth in one appointment.


Employee Answer: False
Correct Answer: False
Question 6:
Correct
Incorrect

Question: What do we use to send consent forms to the patients?


Employee Answer: Modento
Correct Answer: Modento
Question 7:
Correct
Incorrect

Question: If a patient calls because they are in dental pain, we give our promise to them that we will get it taken care of that day.


Employee Answer: False
Correct Answer: False
Question 8:
Correct
Incorrect

Question: When do we send consent forms out?


Employee Answer: At least 15 minutes prior to their appointment
Correct Answer: At least 15 minutes prior to their appointment
Question 9:
Correct
Incorrect

Question: If a patient is coming in for their perio-maintenance cleaning, what consent forms need to be included?


Employee Answer: The form found under Periodontics → Perio Maintenance
Correct Answer: The form found under Periodontics → Perio Maintenance
Question 10:
Correct
Incorrect

Question: Which of the following are appointments we schedule in the Assistant (RDA) columns?


Employee Answer: Crown Seats / Invisalign
Correct Answer: Crown Seats / Invisalign
Question 11:
Correct
Incorrect
Question 12:
Correct
Incorrect
Question 13:
Correct
Incorrect
Privileged & Confidential. The information contained in Pulse and all training materials is confidential, privileged and only for the information of the intended recipient and may not be used, published or redistributed without the prior written consent of Swish Clinical PLLC