Welcome back, Brittany!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Intro Test
Quiz Responses for:
Brittney Wade
Quiz Taken On:
April 19, 2023
Quiz Score:
10/10
Question 1:
Correct
Incorrect

Question: What is the scheduling software that we use?


Employee Answer: Open Dental
Correct Answer: Open Dental
Question 2:
Correct
Incorrect

Question: When does morning huddle start?


Employee Answer: 15 - 20 minutes before the first scheduled appointment
Correct Answer: 15 - 20 minutes before the first scheduled appointment
Question 3:
Correct
Incorrect

Question: Where are the tooth numbers 17 - 32?


Employee Answer: Lower Arch
Correct Answer: Lower Arch
Question 4:
Correct
Incorrect

Question: What are some pieces of information we MUST have when booking a new appointment over the phone?


Employee Answer: All of the Above
Correct Answer: All of the Above
Question 5:
Correct
Incorrect

Question: Which of the following is the Swish greeting used when answering the phone?


Employee Answer: Thank you for calling Swish Dental (location) this is (your name), how can I brighten your smile?
Employee Answer:
Correct Answer: Thank you for calling Swish Dental (location) this is (your name), how can I brighten your smile?
Question 6:
Correct
Incorrect

Question: What is USUALLY the quickest way to find an existing patient?


Employee Answer: DOB
Correct Answer: DOB
Question 7:
Correct
Incorrect

Question: In Slack, how do you indicate that a patient with an Invisalign appointment is running late?


Employee Answer: Option 3
Correct Answer: Option 3
Question 8:
Correct
Incorrect

Question: Before marking a patient “ready”, what information do we have to have?


Employee Answer: All of the above
Correct Answer: All of the above
Question 9:
Correct
Incorrect

Question: Which patient is ready to be taken back to their operatory?


Employee Answer: Option 3
Correct Answer: Option 3
Question 10:
Correct
Incorrect

Question: What is our goal for the atmosphere we aim to create for our patients?


Employee Answer: Comfort Vibes
Correct Answer: Comfort Vibes
Question 11:
Correct
Incorrect
Question 12:
Correct
Incorrect
Question 13:
Correct
Incorrect
Privileged & Confidential. The information contained in Pulse and all training materials is confidential, privileged and only for the information of the intended recipient and may not be used, published or redistributed without the prior written consent of Swish Clinical PLLC